Algemeen

De eenmanszaak PJ Design (ingeschreven onder nummer 60522968 in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel), hierna te noemen: PJ Design verleent u hierbij toegang tot www.pjdesign.nl ("de Website") en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door PJ Design en/of derden zijn aangeleverd. PJ Design behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van haar website aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten na acceptatie van de bestelling door PJ Design.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van PJ Design.

Alle inhoud van de website, en in het bijzonder alle ​prijzen op de website, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij PJ Design.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PJ Design, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

© 2017 - 2022 PJ Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel